Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Smykkekrogen.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Smykkekrogen.

Pris og betaling Alle priser på Smykkekrogen.dk er inkl. 25% moms.
Varer bestilles online og betales med enten visa, mastercard, paypal eller bankoverførsel. Varerne bliver sendt samme dag eller dagen efter at betalingen er gennemført.

Levering Normalt er ekspeditionstiden 1-3 hverdage. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. I tilfælde af at en vare er midlertidigt udsolgt, vil den manglende vare ikke blive eftersendt, men skal genbestilles i forbindelse med evt. ny ordre.

Leveringsomkostninger i Danmark:
Fragt og leveringsomkostninger i Danmark er kr. 22,- med maxibrev (uforsikret), uanset hvor meget du køber for.
En forsikret pakke er selvfølgelig altid en mulighed for dig som kunde, uanset vare beløb.

Risikoen for varerne
Forsikrede forsendelser kan spores og i tilfælde af bortkomst erstattes denne 100% Ved ikke forsikrede forsendelser kan smykkekrogen.dk ikke gøres ansvarlig hvis f.eks. en pakke forsvinder hos PostDanmark eller på anden måde ikke når frem, ansvaret er alene kundens. Smykkekrogen vil dog påpege at sansynligheden for bortkomne forsendelser er minimal. Smykkekrogen har sendt og modtaget over 1000 pakker, og har aldrig oplevet det.

Fortrydelsesret Hvis du inden for 14 dages fra modtagelsen fortryder dit køb, kan du returnere varen og få pengene tilbage.
Du skal selv afholde omkostningerne til at returnere varen, og skal medsende kopi af faktura.
Varen skal være i samme stand og mængde, som du modtog den i og skal returneres til Smykkekrogen, Lyngbyvej 339b lej. 18, 2820 Gentofte. Af hensyn til tilbagebetaling skal du opgive et bankregistrerings- og kontonummer, som varebeløbet kan overføres til.

Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Smykkekrogen skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.
Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Smykkekrogen. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Registrering og behandling af personoplysninger: Ved køb på Smykkekrogen opbevarer vi kundens navn, adresse og e-mail i vores kundedatabase. Oplysningerne holdes strengt fortroligt og videregives naturligvis ikke til tredjemand.
Personoplysninger vil straks blive slettet i det omfang kunden ønsker det.